Ubytovanie

Účastníci kultúrneho programu, pozvané súbory, kolektívy a hostia  konferencie sa môžu ubytovať za zvýhodnené ceny v nasledujúcich ubytovacích a hotelových zariadeniach. 

K2 Turistická ubytovňa

Štúrova
040 01 Košice

K2 ubytovňa

Turistická ubytovňa K2 sa nachádza v centre Košíc na Štúrovej ulici, vzdialená len 5 minút chôdze od Pešej zóny historického centra. Ubytovňa je súčasťou areálu, v ktorom nájdete aj reštauráciu, cestovnú kanceláriu, piváreň, kaviareň & herňu. Už od samého začiatku poskytujeme ubytovanie turistom a návštevníkom mesta. Je stálym partnerom podujatia "Dni Ukrajiny v Košiciach". Nachádza v blízkosti Kasárni / Kulturpark, neďaleko miesta, kde prebieha väčšia časť programových aktivít.

www.k2kosice.sk

GARNI Hotel AKADÉMIA

Južná trieda 10
040 01 Košice

Hotel Akadémia

Garni Hotel Akadémia** - Ubytovanie v apartmánoch a v dvojposteľových izbách so štandardným vybavením a vyšším štandardom služieb. Hotelová reštaurácia. Je situovaný v širšom centre mesta, približne 200 m južne od historického centra mesta. Hotel poskytuje krátkodobé ubytovanie v kategórii A (izby s vlastným sociálnym zariadením) a v kategórii B (bunkový systém izieb – dve izby zdieľajú spoločné toalety). Je stálym partnerom podujatia "Dni Ukrajiny v Košiciach"

www.hotelakademia.sk